Levering en retourinformatie

-
Levertijd
De geschatte levertijd van onze producten is tusen 7-28 dagen. Wij verzenden wereldwijd. Uitzondering hierop zijn de FinFun zeemeerminstaarten, deze worden binnen drie werkdagen binnen de Benelux verzonden. 
-
Verzendkosten zijn bij ons altijd gratis!
-
Wij werken met diverse leverancier. Het kan zijn dat u bij het bestellen van meerdere producten, de producten los van elkaar geleverd krijgt.
-
Retourinformatie
Producten die niet voldoen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst teruggestuurd worden naar ons correspondentieadres in Nederland. Wij kunnen een 100% geld terug garantie bieden voor geretourneerde producten.
Annuleren
Bij het annuleren van uw order moet u binnen 24 uur een mailtje naar ons sturen. Zodra uw bestelling is verzonden kunt u niet meer uw order annuleren. 
(Voor uitgebreide informatie over het retourproces verwijzen we naar de FAQ pagina)
Foutief adres 
Wij Mermaids vs Unicorns zijn niet verantwoordelijk voor foutief ingevoerd adres. Mocht het pakje niet worden opgehaald of terug worden gestuurd door postnl of bpost zullen wij u helpen het pakje te traceren of opnieuw te versturen waarbij verzendkosten worden gerekend voor herzending. Bedrag wordt niet geretourneerd. 
Mochten er problemen zijn met levering bij postnl of bpost hoort u zelf deze diensten te contacteren voor meer informatie. 
 -