Fin Fun Zeemeermin staarten

Het Amerikaanse merk FinFun is de absolute marktpleider op het gebied van zeemeermin staarten. De kwaliteit van deze staarten is ongeëvenaard en er is een grote keuze aan kleuren en designs. Daarnaast zijn er veel verschillende maten leverabaar, zowel voor kinderen als volwassenen. Wil je verzekerd zijn van een mooie staart die jaren lang meegaat, dan is FinFun verreweg de beste keus. Niet voor is het merk razend populair!

FinFun biedt een grote veiligheid met hun staarten. Doordat de onderkant van de staart open is kan de monovin altijd uitgetrokken worden tijdens het zwemmen. Een fijne gedachte wanneer je bijvoorbeeld zwemt in zeeën met rotsen. De staarten zijn bovendien makkelijk aan te trekken. In de video hieronder zie je een simpele handleiding.

FinFun biedt staarten aan met de hoogst haalbare kwaliteit. De staarten zijn uitermate comfortabel om mee te zwemmen en zijn bestendig tegen ruwe oppervlakken. Dit in tegenstelling tot vele andere merken die staarten aanbieden waarbij de stof sneller slijt. Dit maakt van FinFun een duurzaam alternatief op de markt van zeemeermin staarten, want je zal er vele malen langer plezier aan beleven!

Mermaids vs Unicorns is trots om aan te kondigen dat we met FinFun mooie zeemeermin staarten mogen aanbieden, zodat ook iedereen in Europa kan gaan genieten van mermaiding met het hoogste niveau aan staarten. Neem gerust een kijkje in ons assortiment met staarten met bijpassende FinFun monovin. De staarten worden binnen 3 werkdagen aangetekend verzonden binnen de Benelux!