Zeemeermin zwemmen: zwem met je eigen zeemeermin staart!

Zwemmen als een zeemeermin, voor veel mensen is het misschien een lang gekoesterde droom. Het 'mermaiding' is echter steeds populairder aan het worden, ook in Nederland! Je kan dan ook diverse zeemeermin staarten kopen, zowel voor kinderen als volwassenen. In de Nederlandse webwinkel Mermaids VS Unicorns kan je een staart in diverse kleuren en maten kopen. Deze staarten worden geleverd met een monovin, zodat je goed ermee kan zwemmen. Ideaal wanneer je je als een echte zeemeermin onder de golven wilt wanen!

Zowel voor kinderen als volwassenen is zeemeermin zwemmen mogelijk met een echte zeemeerminstaart. Ga je op vakantie naar de zee of het zwembad? Dan is deze staart een leuke tool om mee te zwemmen. Steeds vaker zie je zeemeerminnen en mannen in zwembaden. Ook jij kan het eens ervaren en voor kinderen is het een garantie voor veel zwemvertier! Bekijk alle soorten staarten in de webwinkel en bestel ze voor kinderen en/of volwassenen inclusief gratis verzending online.

 

Bestel hier zeemeermin staarten in diverse kleuren vanaf €44,95 online!

Hoe werkt het zeemeermin zwemmen?

Steeds meer mensen doen aan mermaiding. Dit houdt in dat je met een staart in het water zwemt. Er zijn zelfs mensen die er een beroep van hebben gemaakt Doordat er een monovin in de staart zit kan je soepel bewegen onder water en krachtige slagen maken. Zo beweeg je je sneller voort onder water dan zonder zwemstaart. Voor zwemliefhebbers is dit dus een hele leuke ervaring om eens mee te maken! Ook voor kinderen is het een leuke zwemtool. De monovin is eenvoudig uit de staart te halen, ook tijdens het zwemmen. Hierdoor is de staart veilig in gebruik. Wel wordt geadviseerd dat er altijd een volwassene aanwezig is voor de nodige begeleiding.

 

Ook jij kan zeemeermin zwemmen!

Heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om als een zeemeermin onder water te zwemmen? Met een zwemstaart is dit mogelijk. Je kan de staart online bestellen in de Mermaids VS Unicorns webwinkel. Hier vind je allerlei zeemeerminnen spullen, net als producten van eenhoorns en andere fantasy items. Kies jouw favoriete kleur en kijk welke maat voor jou het beste is. Door het soepele polyester materiaal zal de staart mee stretchen, wat erg comfortabel is onder water. Natuurlijk kan je de zeemeerminnenstaart ook op het land dragen. Het is maar net wat je zelf leuk vindt! 

 Wil jij zeemeermin zwemmen? Bestel hier jouw zeemeermin staart online!

Zeemeerminnen en eenhoorns

De webwinkel Mermaids VS Unicorns zit vol met spullen op het gebied van zeemeerminnen en eenhoorns. Maar je vindt er ook leuke DIY producten zoals strijkapplicaties of zomerse producten. Wil jij kijken voor originele luchtbedden voor bij je staart? Kies voor een Pizza Luchtbed of een Eenhoord Zwemband! Zo zijn er nog veel meer andere producten te koop. Kom gerust eens rondsnuffelen!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd