Zeemeermin staart zwempak kopen? Bestel staarten online!

Zeemeerminstaarten zijn razend populair in Nederland. Er zijn steeds meer zwembaden waar je kan zwemmen als een zeemeermin, er zijn zelfs mogelijkheden om lessen te volgen! De grootste webwinkel op het gebied van zeemeerminstaarten is Mermaids vs Unicorns. Hier vind je allerlei soorten en merken staarten, inclusief of exclusief monovin, met of zonder bijpassende zwemtop. Deze zwempakken zijn allemaal gemaakt van flexiebele rekstof, zodat je je in het water uitstekend kan voortbewegen. Zeker wanneer je een monovin onder de staart aantrekt zal je krachtige slagen kunnen maken zoals een echte zeemeermin.

 
Bestel een zeemeermin staart zwempak vanaf €44,95 online!

 -

Zeemeermin staart zwempak van Fin Fun

Een van de bekendste merken die verkrijgbaar is bij Mermaids vs Unicorns is het Amerikaanse topmerk Fin Fun. FinFun staat voor de hoogst haalbare kwaliteit op het gebied van zeemeermin staarten op de markt. De zwempakken zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt met verstevigde tips. Ze worden inclusief een monofin geleverd. Wat je doet is je voeten door de opneningen van de monovin steken en de staart omhoog trekken. Doordat de onderkant van de staart open is kan je te allen tijde de monovin eruit halen. Dat is een prettig en veilig idee voor kinderen om mee te zwemmen. Sowieso is het altijd raadzaam dat er een volwassene aanwezig is tijdens het zwemmen met een zeemeermin staart zwempak.

-

Zeemeermin staart zwemmen

Het 'mermaiden' ofwel zeemeermin staart zwemmen is een populaire bezigheid voor kinderen en tieners. Je komt steeds meer zeemeermin scholen en mogelijkheden tot het nemen van lessen tegen. Wie droomt er nou niet van om te kunnen zwemmen als een echte zeemeermin in de zee of het zwembad? Die droom ligt binnen handbereik met een echte staart en monovin, zelfs als heb je nog nooit een les gehad. Door vanuit het middenrif te bewegen zal je merken dat je vanzelf vooruit komt, zeker door de stevige bladen van de monovin. Een unieke ervaring die niet te vergelijken is met normaal zwemmen. Wil jij dit ook een keer meemaken? Schaf dan je eigen staart aan!

 
Zeemeermin staart zwempak kopen? Bestel online!

 -

Zwemmen met jouw zeemeermin staart zwempak

Beleef zelf de ervaring van het mermaiden met jouw zemeermin staart zwempak. Er zijn veschillende merken, kleuren en vormen. Zo kan je kiezen voor een 'normale' staart of een sierlijke lotus staart zoals hierboven afgebeeld. Er zijn ook staarten waarbij je een passende bikiniset kan bestellen, of een bikinitop. Dan heb je een matchende set. Bekijk alle producten in de webshop Mermaids vs Unicorns. Verzending is er altijd gratis en wereldwijd.  


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd