Zeemeermin staart Fin Fun kopen? Bestel FinFun staarten!

Heb jij weleens gezwommen als een echte zeemeermin? Dat kan met een zeemeermin staart! In de webwinkel Mermaids vs Unicorns kan je zeemeeerminstaarten bestellen in allerlei uitvoeringen, van verschillende merken. Het Amerikaanse topmerk FinFun is de absolute marktleider als het gaat om de beste kwaliteit staarten. De stof is zeer flexibel en de stips zijn extra verstevigd voor de langste houdbaarheid. Zo ben je verzekerd van jarenlang zwemplezier met jouw eigen staart en bijgeleverde monovin. Je kan eventueel een bijpassende top meebestellen of zelfs een complete bikiniset. Bekijk het aanbod zeemeermin staarten online in de webshop. Verzending is altijd gratis!

 zeemeermin staart fin fun
Zeemeermin staart Fin Fun kopen? Bestel een staart + monovin voor €149,95!

-

Zeemeermin staart Fin Fun: de voordelen

Een zeemeermin van het topmerk Fin Fun staat van kwaliteit. Niet alleen biedt dit merk een enorme keuze aan kleuren en maten, met of zonder monovin, met of zonder top. Waar FinFun echt om bekend staat is de kwaliteit van de staart. De verstevigde tips en het hoogkwalitatieve materiaal zorgt voor veel zwemplezier, zonder dat de staart snel slijt. Wat belangrijk is bij het bepalen van de maat is het opmeten van de heupen. Hier zal de staart dan zo comfortabel mogelijk aansluiten. Een ander groot pluspunt is het feit dat de staart van onderen een opening heeft. Hierdoor kan je altijd tijdens het zwemmen je voeten bevrijden uit de monofin. Een fijn idee waarbij de veiligheid voorop staat. Vooral voor beginners is dit een voordeel. Wij adviseren sowieso altijd de aanwezigheid van een volwassene voor kinderen die gaan zwemmen met een zeemeerminnenstaart.

-

Zeemeermin staart Fin Fun bij Mermaids vs Unicorns  

Bij Mermaids vs Unicorns kan je Fin Fun zeemeermin staarten bestellen in diverse kleuren. Wat dacht je van de prachtige Arctic Blue uitvoering, zo blauw als de zee? Of ga je liever voor de Ariel-groene Aussie Green? Deze staart is niet voor niets een bestseller. De Malibu Pink zeemeerminstaart is een prachtige roze staart die meteen doet denken aan een tropische setting. Alle staarten worden geleverd met een FinFun monovin. Om de staart aan de trekken plaats je de monovin in de bodem van de staart. Je steekt de voeten in de openning van de zwemvin en je trekt de staart omhoog over de heupen. Doordat de onderkant open blijft kan je altijd de monovin uittrekken wanneer dat nodig zou zijn. Een veilig idee tijdens het mermaiden!

 
Zeemeermin staart Fin Fun bestel je bij Mermaids vs Unicorns!

 -

Zeemeermin zwemmen met een Fin Fun zeemeermin staart

Heb jij weleens gezwommen met een zeemeermin staart? Doordat de benen bij elkaar in een staart krijg je direct een hele andere ervaring. Je maakt de bewegingen vanuit je middenrif. Door de monofin maak je meer snelheid onder water, dus je kan veel sneller en veel harder zwemmen, net als een echte zeemeermin. Dit wordt ook wel 'mermaiden' genoemd. Heb jij altijd al de droom gehad om dit eens te ervaren? Schaf dan je eigen zeemeermin staart aan in jouw favoriete kleur en probeer het zelf!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd