Zeemeermin zijn in de zomer!

We zitten nog een beetje in de winter, maar wij zijn allemaal weer toe aan een beetje vitamine D en Zee. Wie heeft er nou geen zin in de zomer...

En voor ons betekent dat weer heerlijk zwemmen in het zwembad of de zee als zeemeermin. Met de staarten en vinnen mee in de hand is het altijd weer een verassing hoe mensen reageren, maar altijd positief als ze reageren :). 

Zeemeermin in de zomer!

De zeemeermin community in Nederland is enorm aan het groeien en de zeemeerminnenscholen zijn in aantallen aan het groeien. Het is ook niet zomaar iets het is een echte sport waar je voor moet trainen. 

Zeemeermin in de zomer!

Mocht je gaan zwemmen als zeemeermin zorg ervoor dat je altijd een zeemeermin maatje bij je heb voor de veiligheid. En ook voor de gezelligheid. Sommige mensen vinden het wel een beetje eng om een staart aan te trekken waarbij iedereen naar je kijkt. Dat begrijpen we wel. Doen waar je je zeker bij voelt en gelukkig is het belangrijkst! 

Heb je een vraag of wil je iets kwijt dan vinden wij dat leuk om te horen en kan je hieronder de blog een comment achterlaten. 

Liefs

Mermaids vs Unicorns. 


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


  • Als kind droom ik ervan om zeemeermin te worden. Fijn dat sommige mensen een droom verwezenlijken. :-)

    jeapiebel op

Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd