Theepot Belle en het Beest kopen? Bestel mevrouw Tuit!

Ben jij fan van de Disney film Belle en het Beest? Veel fans zijn op zoek naar een echte porseleinen mevrouw Tuit theepot en Barstje kopje. Maar in de Disney parken en winkels zijn deze lastig te vinden. Gelukkig kan je in de webwinkel Mermaids vs Unicorns hier goed voor slagen. Hier zijn zowel complete sets als losse onderdelen van Beauty and the Beast servies te koop. Wil jij de dag graag beginnen met een kopje thee uit een echte mevrouw Tuit? Dan is deze set echt wat voor jou! Er zijn de theepot, Barstje kopjes, suikerpot en een bord te koop. Zo kan je zelf kiezen of je meteen een complete set wilt aanschaffen met deze prachtige porseleinen figuren.

 theepot belle en het beesttheepot belle en het beest
Bestel de theepot Belle en het Beest + Barstje voor €99,95!

-

Theepot Belle en het Beest in jouw keukenkastje

Wanneer je een fan bent van Disneyfilms en je bent op zoek naar prachtige collectors items, dan moet je echt eens een bezoekje brengen aan de webwinkel Mermaids vs Unicorns. Hier is ook een hele categorie aan exclusieve Disney producten beschikbaar. Zo vind je er de bekende theeset uit de Disneyfilm Beauty and the Beast, maar ook de betoverde roos in de glazen stolp is hiet te koop. De LED verlichting zorgt ervoor dat dit schitterende item prachtig oplicht in de kamer. Het servies met Barstje en mevrouw Tuit van porselein is natuurlijk ook geweldig om ter decoratie neer te zetten. Stel je voor dat ze in jouw keukenkastje staan. Veel elke Disneyfan is dat natuurlijk een aangename verrassing!

-

Andere Disney merchandise kopen

Wanneer je op zoek ben naar leuke en unieke Disney spulletjes, dan moet je echt eens een kijkje nemen in de Mermaids vs Unicorns webshop. Je vind er producten die je niet zo gauw tegen komt bij andere winkels. Zo is er ook van alles te koop van de populaire film Frozen, zoals een Frozen accessoires set met daarin de bekende Elsa handschoenen, tiara en vlecht. Maar ook zijn er 40 centimeter grote poppen van Anna en Elsa te koop, of een Frozen springtouw. Naar Frozen zijn er ook leuke Mickey Mouse gadgets te koop, zoals de populaire portemonnee, de sleutelhanger of horloge. Of wat dacht je van een Prinses Sofia jurk met handschoenen, tiara en toverstaf? Breng zelf ook eens een bezoek aan de Disney shop om alle producten te bewonderen. Verzending is altijd gratis, waar het ook naartoe moet.

 theepot belle en het beest    theepot belle en het beest
Theepot Belle en het Beest kopen? Bestel hier online!

 -

Mevrouw Tuit en Bastje kopen

Wanneer je op zoek bent naar een Belle en het Beest servies, zit je bij Mermaids vs Unicorns goed. De echte porseleinen mevrouw tuit, Barstje, suikerpot en bord kunnen jouw normale serviesgoed omtoveren tot echte Disney servies. Je kan bij de theepot eenvoudig de deksel verwijderen om thee erin te doen. De afmeting van Mevrouw Tuit is 9 x 19 x 17 centimeter. De afmeting van Barstje is 11 x 9 x 5 centimeter. De afmeting van de suikerpot is 6 x 12 centimeter. Het bord heeft een diameter van 20 centimeter. Je kan diverse sets bestellen of losse onderdelen, het is maar net waar je naar op zoek bent. Kom ook shoppen!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd