Theepot Beauty and the Beast kopen? Bestel mevrouw Tuit online!

Ben jij op zoek naar de theepot uit Beauty and the Beast? Dan zit jij bij de webshop Mermaids vs Unicorns aan het juiste adres. Hier worden allerlei exclusieve Disney producten verkocht die je elders niet tegenkomt, zelfs niet in de Disney parken. Een van die producten is een porseleinen servies uit Belle en het Beest, wat bestaat uit mevrouw Tuit, Barstje, suikerpot en een bord. Voor Disneyfans en dan met name liefhebbers van Beauty and the Beast is dit natuurlijk een fantastische musthave!

 theepot beauty and the beast
Bestel hier de Theepot Beauty and the Beast set vanaf €24,95!

 -

Theepot Beauty and the Beast als decoratiestuk in huis

Wat is er voor een liefhebber van het sprookje van Belle en het Beest mooier dan een servies set in huis te hebben staan? Bij Mermaids vs Unicorns kan je een set bestellen van porselein. De personages zien er levensecht uit met de overeenkomende karaktertrekken. Zo heeft mevrouw Tuit de altijd vriendelijke oogopslag en Barstje ook echt een barst. Deze details zorgen ervoor dat de set volledig overeenkomst met de karakters uit de film.

-

Beauty and the Beast theepot set kopen 

Er verschillende opties om de Beauty and the Beast theepot set te kopen. Zo kan je een complete set kopen met de theepot, een of meerdere Barstjes kopjes, een suikerpot en een bord. Maar er zijn zeker ook mogelijkheden voor losse onderdelen, waarbij je kan kiezen voor losse items, eventueel ter uitbreiding. Alle onderdelen zijn gemaakt van porselein en hebben prachtige kleuren. Elke Disneyfan krijgt een grote glimlach op z'n gezicht met een set als deze!

 theepot beauty and the beast
Theepot Beauty and the Beast kopen? Shop hier exclusief de complete set!

 -

Meer Disney merchandise kopen

Wanneer je van Disney producten houdt moet je echt eens een bezoekje brengen aan de webwinkel Mermaids vs Unicorns. Hier vind je een uitgebreid assortiment aan Disney merchandise met exclusieve producten die je niet gauw elders zal tegenkomen. Verzending is hier altijd gratis en wereldwijd. Neem ook eens een kijkje! Naast Disney producten zijn er nog veel meer leuke artikelen verkrijgbaar zoals zeemeermin staarten, eenhoorn onesies en andere unieke producten.


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd