Opstrijk applicaties kopen? Bestel strijkplaatjes online!

opstrijk applicaties

Ben jij op zoek naar trendy en betaalbare opstrijk apllicaties? In de webwinkel Mermaids VS Unicorns kan je kiezen uit een enorm assortiment met strijkplaatjes, varierend in verschillende thema's. Van fantasy tot zomers, van hippie tot glitter en groovy. Geef je kleding en accessoires een make-over met deze trendy patches!

Strijkapllicaties zijn helemaal in. Niet alleen wordt men zich steeds bewuster van het milieu, ook krijgen kleding en accessoires een hele nieuwe trendy look met deze trendy patches! Jaarlijks wordt er miljoenen kilo aan kleding weggegooid, deels door consumenten en deels door de mode industrie aan onverkochte artikelen. Deze kledingstukken worden op den duur verbrand, Dit is niet alleen heel zonde, maar ook niet milieuvriendelijk. Des te beter om eens stil te staan bij dit probleem en hier een oplossing voor te zoeken die ook nog eens fashionable is!

 

Bestel hier opstrijk apllicaties vanaf €4,95 online in de webshop!

Opstrijk applicaties voor kleding en accessoires

Ken jij de Mermaids VS Unicorns webwinkel al? Hier worden allerlei producten verkocht op het gebied van fantasy, zoals zeemeermin staarten, eenhoorn spullen en andere zomerse en vrolijke artikelen. Een van de producten zijn ook de strijk applicaties, die je kan vinden op de DIY pagina. Je hebt de keuze uit allerlei soorten, zoals de Flamingo applicatie, of het thema glitter of groovy. Het is maar net waar je naar op zoek bent!

 

Waarom kiezen voor opstrijk applicaties?

Het gebruik van een strijkpatch is een eenvoudig, snelle en goedkope oplossing op oude of kapotte kleding weer in een nieuw en hip jasje te steken. Je gebruikt de applicaties eenvoudig door ze erop te strijken met een handdoek ertussen. Zo blijven ze muurvast zitten en niemand ziet dat daaronder misschien een gaatje of uitgebeten vlek zit. Om deze reden ben je veel goedkoper uit dan wanneer je nieuwe kleren gaat kopen. En het is nog eens heel trendy ook, want je kiest de patch die jij het leukst vindt. Kom daarom gerust eens kijken in het brede assortiment met opstrijk applicaties van de webwinkel Mermaids VS Unicorns! Verzending is altijd gratis en er wordt wereldwijd geleverd. 

 

Bekijk hier het complete assortiment met strijkapplicaties online!

opstrijk applicaties
De webshop voor zeemeermin en eenhoorn spullen!

Houd jij van fantasy? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in deze upcomming webshop. Het staat boordevol unieke producten op het gebied van unicorns en zeemeerminnen. Daarnaast vind je er nog veel meer trendy fantasy gadgets of zomerse items. Op een pizza luchtbed in de zee dobberen deze zomer? Dat kan ook met de items uit het Summer Of Magic assortiment! Kortom, kom ook eens een kijkje nemen in deze originele en veelzijdige webwinkel.


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd