Monofin kopen? Bestel zeemeermin staarten en monofinnen online!

Bent u op zoek naar een monofin om mee te zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman? In de webshop Mermaids vs Unicorns kunt u diverse monofinnen online bestellen. Niet alleen voor een zwemfin kunt u hier terecht , ook voor zeemeermin staarten heeft u een enorme keuze. Zo zijn er staarten van diverse merken verkrijgbaar waaronder het nummer 1 merk uit Amerika: FinFun. Ook deze staart wordt met een monofin geleverd. Het is maat net waar je naar op zoek bent.

 monofin
Bestel een monofin met of zonder zeemeermin staart online bij Mermaids vs Unicorns!

 

Monofin kopen om mee te zwemmen

Heeft u weleens ervaren hoe het is om met twee benen aan elkaar te zwemmen? Met een monofin kan u dit eens meemaken. U hoeft alleen maar de voeten in de openingen te steken en te zwemmen. U zult merken dat u krachtige slagen maakt met een monofin, zoals een echte zeemeermin. Het is een hele andere ervaring omdat u de bewegingen vanuit het middenrif maakt. U kunt zelf beslissen of u er een staart bij wilt of dat u de monovin los aanschaft.

 

Monofin met staart of zonder

Een monofin met staart zorgt voor de complete onderwater ervaring zoals een echte zeemeermin. De webshop Mermaids vs Unicorns is de grootste aanbieder van Nederland als het gaat om monofinnen en zeemeermin staarten. Er zijn monofinnen voor kinderen, voor tieners en voor volwassenen (t/m maat 40) verkrijgbaar. Er zijn monofinnen in de standaar zeemeermin-vorm of in de sierlijke lotus-vorm te koop. Er zijn ook diverse merken verkrijgbaar, waaronder het Amerikaanse topmerk FinFun.

 monofin
Bestel een monofin vanaf €39,95 online!

 

Ervaar zelf het mermaiden met een monofin!

Eigenlijk is het mermaiden met een monofin gewoon iets wat elke zeemeermin liefhebber moet ervaren. Het is een unieke methode van zwemmen die in Nederland steeds populairder aan het worden is, zowel voor kinderen als volwassenen. Monofinnen zijn in alle soorten en maten te koop bij Mermaids vs Unicorns. Dus neem zeker eens een kijkje in de shop!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd