Frozen Elsa pop kopen? Bestel Frozen poppen!

Wil jij graag een Elsa pop kopen van de film Frozen? Bij Mermaids vs Unicorns kan je een superzachte Anna en Elsa pluche pop kopen van maar liefst 40 centimeter bestellen voor €19,50. Deze poppen hebben dezelfde outfits zoals we die kennen uit de film. Wanneer jouw dochter helemaal gek is van deze Disneyfilm kan je in de webshop goed terecht. Er worden namelijk veel meer Disneyproducten aangeboden, waaronder ook kostuums en accessoires. Zo kan je de Elsa handschoenen, toverstaf en vlecht kopen. Het is maar net wat je zelf het leukst vindt. Een ding staat vast: jouw dochter zal een grote glimlach krijgen van deze Frozenproducten!

 frozen elsa pop
Bestel een Frozen Elsa pop voor €19,95 in de webwinkel!

 -

Frozen Elsa pop of Anna pop kopen

Wanneer jouw dochter fan is van Frozen, is een pop van Anna of Elsa natuurlijk een fantastische verrassing om te mogen ontvangen. Met de 40 centimeter grote pluche pop is heerlijk zacht, dus ze kan ook als vriendinnetje mee naar bed. Maar natuurlijk zal ze ook zorgen voor urenlang speelplezier. Zoek jij nog een leuk verjaardagscadeau voor je dochter? Stel je voor dat ze een van deze prachtige poppen krijgt! Dat is wat elke Frozenfan zal waarderen. Een tijdloos cadeau waar ze jarenlang plezier aan zal beleven.

-

Frozen poppen en andere Disney producten

Bij de webwinkel Mermaids vs Unicorns kan je allerlei betaalbare en unieke Disney producten bestellen. Een van de bestsellers is bijvoorbeeld de verlichte LED roos van Beauty and the Beast. Deze roos staat ook in de prachtige glazen koepel zoals je hem kent vanuit de film. Ook mevrouw Tuit, Barstje en andere personages uit de film kan je in een prachtig porseleinen set bestellen. Stel je voor dat je als Disneyfan je dag begint met een kopje thee uit Barstje. Een mooiere start is er haast niet! Zo zijn er nog meer producten verkrijgbaar die je nergens anders zal vinden. 

 frozen elsa pop  frozen elsa pop
Frozen Elsa pop kopen? Bestel bij Mermaids vs Unicorns voor €19,95!

-

Frozen producten kopen

Voor nog meer Frozen producten kan je gerust eens kijken bij de webshop Mermaids vs Unicorns. Hier worden allerlei Frozen producten verkocht. Ook van andere films kan je allerlei artikelen vinden, zoals een kostuum van Prinses Sofia inclusief accessoires. Wanneer jouw kind helemaal gek is van de prachtige films van Disney, of misschien ben je dat zelf wel, dan is een bezoekje aan deze webshop zeker de moeite waard. Verzending is altijd wereldwijd gratis. Kom ook gerust eens langs en bekijk het uitgebreide assortiment!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd