Elfenoortjes kopen? Bestel twee elfenoren voor €17,95!

Ben jij op zoek naar elfenoortjes? In de webshop Mermaids vs Unicorns kan je online Elfenoren bestellen in verschillende maten. Je kan de oren eenvoudig bevestigen aan je eigen oren. Ideaal voor mensen die zich graag verkleden voor fantasy feesten, voor carnaval of die gewoon van elfen houden! Er zijn nog veel meer fantasy producten verkrijgbaar in deze diverse webshop, dus kom eens kijken als je een fantasyliefhebber bent.
-

Elfenoortjes kopen voor jouw kostuum

In de webwinkel kan je twee stuks elfenoortjes kopen. Je kan kiezen uit een afmeting van 10 centimeter of 12 centimeter. Door het buigzame en flexibele materiaal zullen ze prettig aanvoelen om te dragen. Dat is fijn wanneer je ook gebruik wilt maken van pruiken of andere kostuumprops. Elfen zijn razend populair de laatste jaren, mede door film als Harry Potter of Lord Of The Rings. Wanneer jij ook fan bent en op zoek bent naar makkelijke, betaalbare en natuurlijk ogende elfen oortjes, dan zit je met deze set helemaal goed. De verzending is bovendien ook nog eens helemaal gratis! 
-
Bestel hier twee elfenoortjes voor €17,95 online in de webwinkel!

Fantasy webshop Mermaids vs Unicorns

Wanneer je van fantasy houdt, zit je bij de winkel Mermaids vs Unicorns helemaal goed. Zoals de naam al doet vermoeden zal je er allerlei producten vinden op het gebied van zeemeerminnen en eenhoorns, maar ook van andere fantasyfiguren zoals elven, weerwolven of engelen. Naats fantasy is er ook een assortiment aan DIY, zomer en koffie & donuts beschikbaar. Heb jij altijd al een donut zitkussen in je kamer gewild? Of een flamingo zwemband voor op vakantie? Bekijk dan eens wat er zoal te koop is aan diverse producten.
-

Zwemmen als een zeemeermin

Een van de bestsellers is de zeemeermin staart. Deze is zowel voor kinderen als volwassenen te koop en je kan ermee zwemmen in de zee of het zwembad. Met de meegeleverde monovin zal je je snel in het water kunnen voortbewegen. Mensen die vaak rollenspellen doen als een elf of een ander fantasyfiguur zullen hier wellicht ook heel veel plezier aan beleven! Net als de elfenoortjes kan een kostuum als dit je even in een andere wereld doen wanen. Een wereld vol fantasie waarin dromen werkelijkheid worden! 
-
Elfenoortjes kopen? Bestel hier twee oortjes voor €17,95 online!
Elfenoortjes bestellen

Wil jij voordelig mooie elfenoortjes bestellen die eenvoudig te bevestigen zijn zonder zelf allemaal make-up in schmink toe te hoeven voegen? Dan zijn deze beeldschone oortjes echt wat voor jou. Je kan kiezen voor een uitvoering van 10 of 12 centimeter. Er wordt wereldwijd geleverd en de verzending is altijd gratis. Verkleed jij je graag als elf voor fantasyfeesten of festijnen? Dan is dit de kers op de taart om jouw look compleet te maken!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd