Droomweb kopen? Bestel dreamcatchers online!

droomweb

Dreamcatchers, ook wel bekend al dromenvangers of droomwebben, al eeuwen geleden werden ze door de indianen gebruikt. Ze zouden slechte dromen in het web vangen en alleen de goede dromen zouden toegang krijgen. Hierdoor zou een goede nachtrust gegarandeerd worden. Veel mensen hebben een droomvanger in huis hangen, voornamelijk in de buurt van het bed. Op deze manier zou je alleen maar mooie dromen ontvangen gedurende de nacht. Er zijn inmiddels vele soorten en maten aan dreamcatchers verkrijgbaar op de markt. In de webshop Mermaids VS Unicorns vind je bijvoorbeeld een grote selectie aan fantasy designs. Houd jij van weerwolven, zeemeerminnen of andere fantasyfiguren? Kom ze dan zeker even bekijken!

-

Bestel hier een fantasy droomweb voor €17,95 inclusief verzending online! 

droomweb

Droomweb in fantasy designs

Ben jij bekend met de webwinkel Mermaids VS Unicorns? Hier kan je allerlei droomvangers bestellen in fantasy design. Er worden hier namelijk allerlei producten verkocht in dit genre, zoals spullen van zeemeerminnen, eenhoorns, weerwolven of andere fantasy figuren. Zo ook dreamcatchers. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor de uitvoering met schelpen, alsof je je op het strand waant als een waternimf. Maar ook zijn er diverse designs met weerwolven of pauwveren te koop. Zo zijn er nog veel meer soorten en kleuren verkrijgbaar. Neem daarom gerust eens een kijkje!

-

Droomweb kopen voor een fijne nachtrust

Wie wil er geen fijne nachtrust vol mooie dromen? Een droomweb kopen is daarom ook uitstekend geschikt als cadeau! Misschien ken je iemand die rusteloos is of vaak last heeft van nachtmerries? Door de geschiedenis en de achterliggende gedachte van de dreamcatcher is een cadeau als dit natuurlijk een mooi gebaar. Daarnaast is het ook nog eens een bijzonder mooi decoratiestuk voor in huis! Bij de webshop bestel je de droomvangers voor €17,95 inclusief gratis verzending, wereldwijd!

-

Bekijk hier alle dreamcatchers uit de Mermaids VS Unicorns webshop! 

droomweb

Andere populaire fantasy producten

Houd jij van zeemeerminnen, eenhoorns, elven, weerwolven en andere fantasyfiguren? Kom dan zeker eens langs in de webwinkel! In de shop is nog veel meer aan producten te koop wat past bij dit genre. Zo kan je er echte zeemeermin staarten kopen om als een echte zeemeermin te zwemmen in het zwembad of in de zee! Steeds meer mensen zijn in de ban van het zeemeermin zwemmen. Ook voor kleding, accessoires en sieraden zit je hier helemaal goed. 

-

Houd de oceanen een stukje schoner!

Door bij Mermaids VS Unicorns te bestellen draag je een steentje bij aan een beter milieu. Zo wordt 10% van elk besteld item gedoneerd aan het Seabin project. Dit project is actief bezig om de zeeën en oceanen schoner te houden. Naast dit project worden er ook milieubewuste producten in het assortiment aangeboden, zoals de bamboe zonnebril. Kom daarom eens alle producten bekijken voor een schoner milieu!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd