Belle en het Beest roos kopen? Bestel de Disney LED roos online!

Ben jij fan van Disney's Belle en het Beest? Dan mag de LED roos zeker niet in jouw collectie ontbreken! Deze beeldschone roos wordt geleverd in een glazen koepel met een ronde, houten voet eronder. De roos is versierd met een string van lampjes eromheen, welke op drie AAA batterijen aan de schakelen zijn. Nu ontstaat er een prachtige, magisch verlichte roos! Een prachtig decoratiestuk voor in huis. Bij Mermaids vs Unicorns kan je dit exclusieve Disney product online bestellen voor €59,95. Verzending is altijd wereldwijd gratis. Er zijn verschillende uitvoeringen om uit te kizen.

 belle en het beest roos
Bestel hier de Belle en het Beest roos online in de webshop!

Belle en het Beest roos in huis

Heb jij altijd al een echte Belle en het Beest roos in huis willen hebben staan? Dan kan nu met de prachtige Beauty and the Beast roos van Mermaids vs Unicorns. Deze roos is leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen, waaronder rood of goud en wordt geleverd in een prachtige glazen koepen, net zoals in de film. De koepel is op te tillen, waardoor je zelf de LED strengen kan schikken zoals jij dat het mooist vindt. Het product werkt op AAA batterijen, dus je kan hem overal in huis neerzetten. Voor fans van de film is dit een bijzonder product at je niet zo snel ergens zal tegenkomen. Je hebt dus een echte eyecatcher te pakken die geheid gesprekstof zal doen aanwaaien!

 

Belle en het Beest roos cadeau doen

Voor Disneyfans is een bezoekje aan de webwinkel Mermaids vs Unicorns een grote aanrader. Hier worden allerlei Disney producten aangeboden die je niet zo snel in andere winkels, of zelf in de Disney parken zelf ziet. Zo is de roos een bestseller maar je vindt er ook mevrouw Tuit theepot, Barstje en andere servies onderdelen uit de film Beauty and the Beast. Gemaakt van echt porselein. Zoek jij nog een fantastisch cadeau voor een Disneyliefhebber? Dan moet je eens een kijkje nemen bij het online assortiment aan Disneyproducten van Mermaids vs Unicorns. Je zal er genoeg leuke dingen tegenkomen die heel geschikt zijn als cadeau voor verschillende gelegenheden.

 belle en het beest roos
Belle en het Beest roos kopen? Bestel de Disney LED roos voor €59,95 online! 
Unieke Disney merchandise kopen

Wanneer je op zoek bent naar een echt uniek Disney product, moet je eens een bezoekje brengen aan de webshop Mermaids vs Unicorns. Hier vindt je genoeg unieke Disneyproduchten, altijd met gratis verzending. Niet alleen op Disneygebied zit je hier goed, er zijn ook zeemeerminstaarten en eenhoorn artikelen te koop. Heb jij altijd al eens willen zwemmen als een zeemeermin? Kom dan eens langs! 


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd