Barstje kopje kopen van Pimark: bestel Barstje kopjes!

Hou jij van Disney en ben jij al een tijd op zoek naar een Barstje kopje van de film Belle en het Beest? Misschien ben je hem weleens tegengekomen bij de Primark, alleen is het Barstje kopje van Primark slechts voor een bepaalde periode verkrijgbaar. Een andere manier om Beauty and the Beast servies te bestellen is in de webwinkel Mermaids vs Unicorns. Hier vind je de fantastische personages uit de film terug, zoals de mevrouw Tuit theepot. Maar ook de betoverde roos is hier in een prachtige LED uitvoering te bestellen. Ben jij benieuwd naar de rest van het assortiment? Kom dan gerust eens kijkjen op de Disney pagina van deze veelzijdige webwinkel.

barstje kopje primark
Barstje kopje kopen Primark? Bestel hier een porseleinen Barstje mok voor €24,95!

-

Barstje kopje kopen van Primark

Bij Primark hebben ze regelmatig Disney producten te koop van diverse films waaronder Aladdin, The Lion King of De Kleine Zeemeermin. Deze producten varieren van kleding tot nagemaakte props uit de film. Razend populair uit de film Belle en het Beest is het servies, waaronder een mevrouw Tuit theepot en een Barstje kopje. Stel je voor dat je een liefhebber bent van deze film en je hebt een set als deze in je keuken staan. Je kan je dag beginnen met een kopje thee in grande Disney stijl. Helaas zijn deze producten bij Primark binnen no-time uitverkocht. Gelukkig is er nog een adres waar je de complete set of losse onderdelen kan bestellen: de webwinkel Mermaids vs Unicorns. Deze webwinkel heeft allerlei fantasy producten te koop, waaronder zeemeermin staarten en eenhoorn onesies. Maar ook voor Disney zit je hier goed!

-

Barstje Primark mok voor jouw koffie of thee

Wanneer je echt op zoek bent naar een uniek product voor een liefhebber van Disney en / of Beauty and the Beast, is het servies uit de film een grote aanrader. Je kan het Basrtje kopje kopen voor €24,95 bij Mermaids vs Unicorns. De webwinkel biedt allerlei Disney producten aan, waaronder levensechte props, die leuk zijn ter decoratie voor in huis of om daadwerleijk te gebruiken, zoals de mevrouw Tuit theepot. De theeset is gemaakt van porselein en heeft alle kenmerkende details zoals de personages uit de film die ook hebben. Je kan kiezen om een complete set inclusief bord en suikerpot aan te schaffen of alleen een los kopje of theepot. Alles is mogelijk bij deze webwinkel. Verzending is ook nog eens gratis, wereldwijd. 

 barstje kopje kopen primark
Hier kan je het Barstje kopje kopen Primark voor €24,95!

-

Belle en het Beest roos met LED

Naast het prachtige servies van Beauty and the Beast is er ook een beeldschone LED roos te koop. Deze roos staat in de bekende glazen koepel met een ronde houten voet, precies zoals in de film. De roos werkt op AAA batterijen en is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het unieke aan de roos is dat hij nergens anders verkrijgbaar is, zelfs niet bij Primark. Ook in de Disney parken zal je deze prachtige eyecatcher niet snel tegenkomen. Een grote aanrader wanneer je altijd al een echte betoverde rose in je bezit had willen hebben. Kom ook eens langs bij Mermaids vs Unicorns om meer van dit soort unieke producten te bekijken!


Deel dit artikel← Vorig artikel Volgend artikel →


Plaats een reactie

Je reactie wordt eerst goedgekeurd voordat het wordt gepubliceerd